Tapenada
Strony
(Przenieś do…)
INDEX PRZEPISÓW
O MNIE
BLOGLOVIN
FACEBOOK
KONTAKT
▼
21 paź 2014
już we trójkę..
›
Od ponad miesiąca jesteśmy już we trójkę. Z dnia na dzień jest coraz fajniej, nie straszne nam pieluchy i wstawanie w nocy. Wszystko p...
2 komentarze:
2 paź 2014
Risotto z prosciutto crudo i żółtą cukinią
›
Prostota jest najlepsza. Czasami dosłownie kilka składników może tworzyć danie będące rozkoszą podniebienia. I nie chodzi tu o to by dać...
27 wrz 2014
Makroklimat
›
Śniadanie w Makroklimacie, to najciekawsza propozycja miejsca na pierwszy posiłek dnia na mapie ...
1 wrz 2014
Odliczamy...
›
Już zaledwie kilka dni zostało.. Odliczamy...
4 komentarze:
11 cze 2014
Domowy kompot z czereśni z cukrem waniliowym
›
Kiedyś latem nie piło się zimnej coli, izotoników, energetyków. Za to był Ptyś, woda gazowana albo kompot. Zawsze, przez cały sezon ow...
8 cze 2014
Banoffee
›
Nie skłamię, jeśli powiem że amatorem ciast to ja nie jestem. Ani ciastek. Bo rzadko co słodkie smakuje mi tak że mogę zajadać i zajada...
1 komentarz:
7 cze 2014
Aksamitny krem z białych szparagów
›
Sezon szparagowy powoli dobiega końca, więc absolutnie trzeba z niego skorzystać. Co prawda obecnie szparagi można kupić także w innych...
10 kwi 2014
Kilka wskazówek jak ugotować dobry rosół..
›
Ugotowanie dobrego rosołu wbrew pozorom nie jest najprostszą rzeczą. Jest szereg rzeczy na które trzeba zwrócić uwagę aby rosół był na...
1 komentarz:
8 kwi 2014
Bazyliowy omlet z pomidorami i kozim serem
›
Pewnie nikogo to nie zdziwi, że kolejny przepis śniadaniowy nosi akcenty włoskie - uwielbiam tę kuchnie, a jeśli śniadania udaje się w ...
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer